Verkoopmakelaars tot je dienst

Succesvol je huis verkopen begint bij een correcte waardebepaling van je eigendom. Een vrijblijvende schatting met realistische prijzen vormt de basis voor ons verkooptraject. Met jouw vertrouwen zetten we je pand in de kijker aan de hand van professionele en innovatieve technieken. We nemen ook de plaatsbezoeken voor onze rekening en houden je op de hoogte over de reacties. Samen verkopen we je huis of appartement aan de meest geschikte kandidaat en voor een correcte prijs

foto

Verhuur van vastgoed

Vastgoed verhuren is complexe materie. Bespaar jezelf de kopzorgen en schakel Belistate in voor jouw verhuurtraject. We bepalen de correcte huurprijs, op maat van de regionale vastgoedmarkt, en zoeken de geschikte bewoner. Uiteraard wordt ook de papierwinkel voor je geregeld. Van duidelijke, gedetailleerde plaatsbeschrijving tot waterdicht huurcontract en het innen van de huurgelden. Een complete service voor jouw opbrengsteigendom.

Jouw eigendom verkopen of verhuren?

foto

Zelf jouw huis of appartement verkopen?

Je zoekt iemand die je kan helpen met de promotie en administratie van je eigendom, maar begeleidt graag de rest van de verkoop zelf? Belistate tot je dienst!

Meer info

Plan een vrijblijvende afspraak in!