Waarom een asbestattest belangrijk is

Asbest, een materiaal dat vroeger veel in de bouw werd gebruikt vanwege zijn isolerende en brandwerende eigenschappen, kan ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengen als het niet correct wordt behandeld. Bij de verkoop van vastgoed is het wettelijk verplicht om de aanwezigheid van asbest te melden. Dit is niet alleen vanuit juridisch oogpunt essentieel, maar ook uit zorg voor de veiligheid van alle betrokken partijen.

Het team van Belistate

Onze asbestattest diensten

Bij Belistate hebben we ervaren professionals in dienst die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van asbestattesten voor verkoopdoeleinden. Onze experts voeren grondige inspecties uit om de aanwezigheid van asbest in uw pand nauwkeurig vast te stellen. Wanneer asbest wordt aangetroffen, zorgen we voor een gedetailleerd rapport dat alle relevante informatie bevat die nodig is voor de verkoop van uw woning.
 

Onze belofte aan u

Deskundig Advies

Onze specialist biedt u deskundig advies over de stappen die moeten worden genomen als asbest wordt aangetroffen. We begeleiden u door het proces om ervoor te zorgen dat uw woning/appartement voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Transparantie

Bij Belistate hechten we waarde aan transparantie. We verstrekken gedetailleerde rapporten en leggen u helder uit wat de resultaten betekenen voor de verkoop van uw eigendom.

Efficiëntie

We begrijpen dat tijd van essentieel belang is bij vastgoedtransacties. Onze diensten omtrent asbestattesten zijn efficiënt en worden uitgevoerd met het oog op uw strakke schema.

Betrouwbaarheid

Vertrouw op ons ervaren team om de asbesttest correct uit te voeren en u te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Belistate dossier

Asbestattest laten opmaken door Belistate?

Bij Belistate staan we klaar om u te helpen bij het veilig en succesvol verkopen van uw vastgoed. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en ontdek hoe wij u kunnen bijstaan bij dit belangrijke aspect van vastgoedverkoop. Uw gemoedsrust en tevredenheid zijn onze prioriteit.

Contact opnemen